Fırat Aydınus Beşiktaş / İşte Fırat Aydınus'un Beşiktaş maçları / İşte fırat aydınus'un ve diğer hakemlerin tuttuğu takımlar cüneyt çakır fenerbahçe.

Fırat Aydınus Beşiktaş / İşte Fırat Aydınus'un Beşiktaş maçları / İşte fırat aydınus'un ve diğer hakemlerin tuttuğu takımlar cüneyt çakır fenerbahçe.. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazanabildi. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Maalesef fırat aydınus, beşiktaş'a en çok zarar veren hakemlerin başında geliyor. Ancak kendisi de en azından beşiktaş'ın derbi maçlarında düdük çalacak nitelikte değildir. Haftasında deplasmanda beşiktaş ile karşılaşacak.

İstanbul bölgesi süper lig hakemi ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak. Taraftarlar ise derbi maçı öncesi fırat aydınus'un hangi takımı tuttuğunu merak ediyor. ''fırat aydınus kötü bir günündeydi. 47 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca üç büyüklerin birçok maçını yönetti. Aydınus, trabzonspor'un bugüne kadar 57 karşılaşmasında düdük çaldı.

Fırat Aydınus'un Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarındaki karnesi
Fırat Aydınus'un Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarındaki karnesi from i.internethaber.com
43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Diese seite liefert eine übersicht über alle einsätze des schiedsrichters firat aydinus in der saison 20/21 inklusive der gezeigten karten und der gegebenen elfmeter. ''fırat aydınus kötü bir günündeydi. Hakem, beşiktaş'ın rakiplerine ise 94 sarı, 6 kırmızı kart verdi. Nadir'in yoğun itirazı sonrası aydınus, önce sarı kart gösterdi. İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti. Taraftarlar ise derbi maçı öncesi fırat aydınus'un hangi takımı tuttuğunu merak ediyor. Fırat aydınus kariyeri boyunca beşiktaş'ın 37 lig maçını yönetti.

Diese seite liefert eine übersicht über alle einsätze des schiedsrichters firat aydinus in der saison 20/21 inklusive der gezeigten karten und der gegebenen elfmeter.

Fırat aydınus, beşiktaş maçlarını kaç kez yönetti? Eyyam yapsana firat aydinus derbideki hakem kararlarının da etkisiyle beşiktaş taraftarları hakem fırat aydınus'a tepki gösterdi. Hakem fırat aydınus a küfredip karşılığını alanlar iyi racon kesiyor kanalim abone olup bana destek olan herkese. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Aydınus bu sezon beşiktaş'ın konyaspor ile oynadığı süper kupa maçını yönetti. Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. Beşiktaşımın teknik heyeti ve oyuncularının hatasıdır. Vodafone park'ta beşiktaş ile gençlerbirliği'nin karşı karşıya geldiği mücadeleye, hakem fırat aydınus'un kararları damga vurdu. Hakem, beşiktaş'ın rakiplerine ise 94 sarı, 6 kırmızı kart verdi. Maalesef fırat aydınus, beşiktaş'a en çok zarar veren hakemlerin başında geliyor. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. İşte fırat aydınus'un ve diğer hakemlerin tuttuğu takımlar cüneyt çakır fenerbahçe. Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı.

Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Haftasında deplasmanda beşiktaş ile karşılaşacak. Vodafone park'ta saat 19:30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek. Beşiktaş ile gençlerbirliği arasında oynanan maçın hakemi fırat aydınus, yoğun itirazları sonrası nadir çiftçi'ye kırmızı kart gösterdi. Hakem, beşiktaş'ın rakiplerine ise 94 sarı, 6 kırmızı kart verdi.

Derbilerin hakemi Fırat Aydınus - Aspor
Derbilerin hakemi Fırat Aydınus - Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
Vodafone park'ta beşiktaş ile gençlerbirliği'nin karşı karşıya geldiği mücadeleye, hakem fırat aydınus'un kararları damga vurdu. Hakem, beşiktaş'ın rakiplerine ise 94 sarı, 6 kırmızı kart verdi. Eyyam yapsana firat aydinus derbideki hakem kararlarının da etkisiyle beşiktaş taraftarları hakem fırat aydınus'a tepki gösterdi. Bugünkü yenilginin nedeni kendisi değildir. İstanbul bölgesi süper lig hakemi ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazanabildi. Pozisyona yakın olan maçın hakemi fırat aydınus, eliyle 'oyna' işareti yaptı. Haftasında deplasmanda beşiktaş ile karşılaşacak.

Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor.

Fırat aydınus kariyeri boyunca beşiktaş'ın 37 lig maçını yönetti. Spor toto süper lig'in 30. Hakem fırat aydınus a küfredip karşılığını alanlar iyi racon kesiyor kanalim abone olup bana destek olan herkese. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. Fırat aydınus, beşiktaş maçlarını kaç kez yönetti? Türkiye futbol federasyonu, derbi maçında hakem fırat aydınus'un görev alacağını açıkladı. Vodafone park'ta beşiktaş ile gençlerbirliği'nin karşı karşıya geldiği mücadeleye, hakem fırat aydınus'un kararları damga vurdu. Pozisyona yakın olan maçın hakemi fırat aydınus, eliyle 'oyna' işareti yaptı. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Maalesef fırat aydınus, beşiktaş'a en çok zarar veren hakemlerin başında geliyor. İlk yarıda konuk ekibe 2 kırmızı kart birden gösteren fırat aydınus'a, ev sahibi ekibin taraftarları küfürlü tepki gösterdi. Taraftarlar ise derbi maçı öncesi fırat aydınus'un hangi takımı tuttuğunu merak ediyor.

Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Aydınus'un yönettiği derbilerde beşiktaş 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Türkiye futbol federasyonu, derbi maçında hakem fırat aydınus'un görev alacağını açıkladı. Diese seite liefert eine übersicht über alle einsätze des schiedsrichters firat aydinus in der saison 20/21 inklusive der gezeigten karten und der gegebenen elfmeter. Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor.

En Etkileyici 40 Terk Edilmiş Mekan - Memurlar.Net
En Etkileyici 40 Terk Edilmiş Mekan - Memurlar.Net from img.memurlar.net
Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti. Beşiktaş ile gençlerbirliği arasında oynanan maçın hakemi fırat aydınus, yoğun itirazları sonrası nadir çiftçi'ye kırmızı kart gösterdi. Spor toto süper lig'in 6. 47 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca üç büyüklerin birçok maçını yönetti. Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazanabildi.

İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti.

Vodafone park'ta saat 19:30'da başlayacak mücadeleyi fırat aydınus yönetecek. Spor toto süper lig'in 6. Spor toto süper lig'in 30. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. Beşiktaş ile gençlerbirliği arasında oynanan maçın hakemi fırat aydınus, yoğun itirazları sonrası nadir çiftçi'ye kırmızı kart gösterdi. Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Nadir'in yoğun itirazı sonrası aydınus, önce sarı kart gösterdi. Sinan engin ve ahmet çakar canlı yayında fırat. Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı. Süper lig'in 17.haftasında beşiktaş'ın gençlerbirliği'ni ağırladığı maçta siyah beyazlı taraftarlar hakem fırat aydınus ve var kararlarına tepki gösterdi. Eyyam yapsana firat aydinus derbideki hakem kararlarının da etkisiyle beşiktaş taraftarları hakem fırat aydınus'a tepki gösterdi. Aydınus, trabzonspor'un bugüne kadar 57 karşılaşmasında düdük çaldı.

Beşiktaşımın teknik heyeti ve oyuncularının hatasıdır fırat aydınus. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook